Leave Your Message
Initoneti Inuiry
WeChatvsvWechat
WhatsAppv96Whatsapp
6503fd0fqx

O a tulaga fa'apitoa o pusaaisa ta'avale lelei ma ma'a i totonu o pisinisi?

2024-04-24

Colku Company, o se fale gaosi oloa lauiloa ma sili atu i le 35 tausaga o tomai faʻaaisa ma 24 tausaga o le OEM poto masani, o loʻo faʻateleina galu i le alamanuia ma ana oloa fou. Faatasi ai ma le tele o foliga vaaia, le tele o pateni oloa, ma le auina atu i fafo i le silia ma le 30 atunuu, ua faʻamalosia e Colku lona tulaga o se taʻitaʻi i le tulaga o le pusaaisa.


O se tasi o ofo lata mai mai Colku o leGC40P, o fafopusaaisa taavale lea ua fa'atosina mai ona o ona foliga fa'apitoa. O le a le tulaga ese o lenei pusaaisa o lona gafatia e ave maa, e maua ai le tele o mea lelei mo tagata faʻaoga. O le faʻapipiʻiina o maʻa faʻapipiʻi i totonu o le pusaaisa e mafai ai ona galue tutoatasi mai le eletise o le taʻavale, faʻaleleia atili ai lona fetuutuunai ma le faʻaogaina, aemaise lava i le taimi o faʻaoga i fafo.

GC40P-green.jpg

O le GC40P ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata fiafia i fafo, ofoina atu se vateatea totonu ma faʻapipiʻiina i uili ma toso toso mo le faigofie ona feoai. O le mea lea e avea ai ma se soa lelei mo malaga tolauapi, malaga i auala, ma isi gaoioiga i fafo. O le faʻaofiina o maʻa e faʻaleleia atili ai lona feaveaʻi, e mafai ai e tagata faʻaoga ona fiafia i faʻamanuiaga o se pusaaisa e oʻo lava i nofoaga mamao e mafai ona faʻatapulaʻaina le avanoa i se puna eletise.GMCC compressor , lea e mafai ai ona vave fa'alili i lalo-zero vevela ile na'o le 20 minute. O lenei tulaga mata'ina e fa'amalieina e fa'amautinoa ai o mea e pala e tumau pea fou ma saogalemu mo le taumafaina, e o'o lava i tulaga sili ona faigata i fafo. Pe o le fa'amalieina o meainu po'o le fa'asaoina o sapalai o mea'ai, o le GC40P e tu'uina atu le fa'atinoga fa'atuatuaina, ma avea ai ma aseta taua mo tafaoga i fafo.


O le tuʻufaʻatasia o maa i totonu o le mamanu o le GC40P e aumaia ai se tulaga fou o le faʻaogagofie i tagata faʻaoga, faʻaumatia le manaʻoga e faʻalagolago naʻo le sapalai o le eletise o le taavale. E le gata ina fa'aleleia ai le fe'avea'i o le pusaaisa ae fa'amautinoa ai fo'i e mafai e tagata fa'aoga ona maua le avanoa i nofoaga malulu e aunoa ma le fa'amamaina o le maa o le ta'avale. O le gafatia e galue tutoatasi ma le fesoasoani a maʻa e avea ai le GC40P ma fofo sili ona lelei ma faʻatuatuaina mo le tele o gaioiga i fafo.


Faatasi ai ma lana auala fou i le pusaaisa ma le taulaʻi i le faʻaogaina o tagata faʻaoga, o le Colku's GC40P ua sauni e faʻatulagaina tulaga fou i le malo o pusaaisa i fafo o taavale. E ala i le fa'aogaina o tekonolosi fa'aonaponei ma tu'ufa'atasia fa'auiga fa'aoga-tagata, o lo'o fa'aauau pea ona fa'aalia e Colku lana tautinoga i le tu'uina atu o oloa maualuluga e fetaui ma mana'oga fa'aleleia o tagata fa'atau. A'o fa'atupula'ia le mana'oga mo fofo fa'a'aisa fe'avea'i, o le GC40P o lo'o tu mai e fai ma fa'amaoniga o le fa'amaoni o Colku i le fa'afouga ma le tulaga lelei i le tulaga o le pusaaisa.