O le a le lelei o GMCC compressors na taʻitaʻia ai le taʻutaʻua taʻavale pusaaisa brand Colku e filifilia i latou?

O le compressor GMCC lea e fa'amoemoe i ai Colku mo le fa'atuatuaina o lo'o fa'aaogaina i le tele o ana oloa pusaaisa ta'avale. Aisea latou te fa'aauau ai pea i le GMCC, O le fa'ai'uga e fai fa'apa'aga ma le GMCC na fa'auluina e le tele o mea taua e avea ai le GMCC compressor o se filifiliga lelei mo pusaaisa ta'avale.a2a636f93574cebdbcb83dc61632a69

O le GMCC compressor o loʻo faʻaalia se malosi malulu e faʻaogaina ai tekonolosi faʻaaisa. O le mea lea e mafai ai e le pusaaisa ta'avale ona fa'aitiitia vave le vevela i totonu, fa'atumauina lelei le fou o mea'ai ma meainu o lo'o teuina i totonu. Pe o oe i le vevela vevela o le taumafanafana poʻo le malulu malulu o le taumalulu, o le GMCC compressor e faʻamautinoaina se siosiomaga malulu e teu ai.

I le faaopoopo atu i le manaia o le malulu, o le GMCC compressor e faʻasaoina foi le malosi ma sili ona lelei. O lona maualuga o le fa'aogaina o le malosi e mafai ai ona maua se malosi malulu ae fa'aitiitia le fa'aogaina o le eletise. O le taunuuga o se taimi umi e faʻaaoga ai le pusaaisa, lelei mo malaga faʻalautele auala poʻo tulaga e faʻatapulaʻa ai le eletise mai fafo.

E le gata i lea, o le GMCC compressor o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina lelei, galue lelei i lalo o tulaga eseese o le siosiomaga. O su'esu'ega tele na faia e le matagaluega a le Colku's factory ua fa'aalia ai o le pusaaisa ta'avale ua fa'apipi'iina i le GMCC compressor e mafai ona alu mai le 25 tikeri Celsius i le 0 tikeri Celsius i totonu o le na'o le 20 minute o le fa'agaioiga, tusa lava po'o le a le vevela i fafo. E avea lea ma filifiliga sili mo tafaoga i fafo, tusa lava po o le a le vaitau.

O se tasi uiga iloga o le GMCC compressor o lona feaveaʻi. A fa'atusatusa i isi tekonolosi fa'a'aisa, o le GMCC compressor e la'ititi ma mama, e fetaui lelei mo pusaaisa ta'avale. E itiiti le avanoa ma e faigofie ona fa'apipi'i i totonu o le ta'avale e aunoa ma le fa'afefeteina o le gafatia o uta.

Colku ua tu'ufa'atasia le GMCC compressor i le tele oa latou oloa, fa'atasi ai ma le fa'amuamua i pusaaisa ta'avale ma pusaaisa tolauapiga. O se tasi fa'ata'ita'iga iloga o leGC60 , se pusaaisa feavea'i mo tolauapiga ma se toso toso talafeagai ma pulleys. O lo'o fa'amaualugaina le malosi tele o le 59 lita, o le GC60 e mafai ona fa'aogaina mea'ai ma meainu mana'omia mo le 2-3-aso malaga ma sili atu i le 6 tagata. O mea i totonu o le pusaaisa e faia i meaʻai HIPS meaʻai, faʻamautinoa uma le saogalemu ma le tumau.

I le faaopoopo atu i le GC60, e ofoina atu e Colku le tele o pusaaisa taʻavale, e aofia ai faʻataʻitaʻiga e pei o leGC45,GC26 , ma le GC15, e eseese uma i tulaga gafatia ma fa'aoga fa'aaliga. O le GC26 ma le GC20, mo se faʻataʻitaʻiga, ua mamanuina mo le faʻaogaina e le tagata lava ia pe taʻitoʻalua, faʻamuamua le mama ma le faʻaogaina mo tafaoga i fafo. Po o le a lava le faʻataʻitaʻiga, o pusaaisa taʻavale uma a Colku o loʻo faʻaalia le GMCC compressor, faʻamautinoa le tulaga ese o le faʻatinoga ma le malulu lelei.

Puaisa Tolauapiga GC60

O le filifiliga a Colku e fa'aaoga le GMCC compressor i totonu o latou pusaaisa ta'avale e fa'amalosia ai le latou tautinoga i le tu'uina atu o oloa sili ona lelei e fa'amalieina ai mana'oga o latou tagata fa'atau, aemaise lava i taimi o femalagaiga. O le tu'ufa'atasiga o le fa'atinoga mata'ina a le GMCC compressor ma Colku's avant-garde product design e si'itia ai le tulaga lelei atoa ma le fa'atinoga o latou pusaaisa, e tu'u'ese'ese ai mai tagata fa'atauva i le alamanuia.05

Pe o e alu i se malaga umi i luga o le auala, fuafuaina se tafaoga tolauapi, pe na o le sailia o se fofo faatuatuaina mo meaai ma meainu pusaaisa a'o e alu, o pusaaisa ta'avale a Colku ma le GMCC compressor o se filifiliga lelei. Faatasi ai ma lo latou malosi malosi malulu, malosi-safe lelei, fetuutuunai, ma feaveai, o nei pusaaisa o le a mautinoa ai se aafiaga manaia ma faafouina i soo se mea e ave ai oe i lau faigamalaga.


Taimi meli: Iul-26-2023
Tuu atu ia te Oe Feau