Tusi valaaulia i le 2024 Hong Kong Spring Electronics Fair — Colku

Foshan Sanshui Colku Electrical Appliance Limited faʻasalalau lona auai i le Faʻaaliga Faʻatekonolosi a Hongkong (Spring Edition), lea o le a faia mai ia Aperila 13th i le 16th, 2024, i le Hong Kong Convention & Exhibition Centre. I le avea ai o se kamupani ta'uta'ua ma le tele o talaaga i totonu o pusaaisa ma mea tau eletise, ua sauni Colku e fa'aalia ana oloa fou ma tekonolosi i se au maimoa faavaomalo.

Fa'amatalaga talafeagai:

Igoa o le Fa'aaliga: Hongkong Electronics Fair (Spring Edition)
Aso: Aperila 13 i le 16, 2024
Nofoaga: Hong Kong Convention & Exhibition Center
Numera Tutu: 3G-D15
Kamupani: Foshan Sanshui Colku Electrical Appliance Limited

Colku's booth, o lo'o tu i le Stand No. 3G-D15 i le Hall 3G, o le a avea ma fa'aaliga mo tagata asiasi o lo'o su'e aga'i fou ma aga'i i luma i le vaega fa'a'aisa. Faatasi ai ma se faavae malosi i le R&D ma le sili atu ma le tolu sefulu tausaga o le poto masani, ua saunia Colku e faʻaalia ana taunuʻuga i le fanua, e aofia ai le taʻutaʻua o taʻavale taʻavale ea malulu, pusaaisa tolauapiga i fafo, ma vaega faʻapitoa RV ea malulu.

Valaaulia:
E vala'aulia ma le alofa e Colku tagata o lo'o auai e asiasi i lo latou tulaga e su'e ai le tele o oloa e fa'atusalia ai le fou ma le lelei. O lenei mea e tatau ona asiasi atu mo i latou o loʻo aʻafia i le faleaisa ma i latou e fiafia i mea fou i atinaʻe faatekonolosi.

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i le [Facebook@ColkuElectricAppliance Ltd.]

pe asiasi [/].


Taimi meli: Mati-01-2024
Tuu atu ia te Oe Feau