Tofo i le Su'eina o le Eleele a Colku i le Fa'aaliga Tolauapiga RV a Beijing

Colku ua sauni e auai i le 25th Beijing International RV Camping Exhibition, e faia mai ia Fepuari 29 i Mati 3rd, 2024 i Shougang Park, Beijing. Faatasi ai ma le sili atu i le 30 tausaga o le poto masani i le pusaaisa i Foshan, o Colku o loʻo i ai se avanoa masani i lenei pisinisi.

O fa'amatalaga o le fa'aaliga e fa'apea:
** Aso: Fepuari 29 ia Mati 3rd, 2024
** Nofoaga: Shougang Park, Beijing

O le fale gaosi Colku e fa'aalia 4 laina fa'apotopotoga ma e aofia ai se vaega e sili atu i le 50,000 sikuea mita. O le vaega sinia R&D a Colku ua mafai ai e le kamupani ona sili atu le tulaga lelei o tupulaga i le alamanuia. O le tele o oloa a Colku e aofia ai ta'avale ta'ita'ipaka ai le ea malului Saina, mamanu eseese o opusaaisa tolauapiga i fafotalafeagai mo tulaga eseese, ma fa'amautu taimi ma fesuisuia'i taimiRV ea maluluatiae faapitoa mo taavale tolauapi.

E vala'aulia oe ma le alofa e Colku e auai i lenei fa'aaliga, fa'ata'ita'i i oloa a Colku, ma fa'atasi ma le 'au fa'apolofesa. E talitonu Colku o lou auai o le a maua ai faʻamatalaga taua mo le atinaʻeina o oloa ma fesoasoani i le kamupani ia malamalama atili i manaoga o maketi.


Taimi meli: Feb-20-2024
Tuu atu ia te Oe Feau