Ua fuafua Colku mo le lumana'i pe a feagai ma faigata

I le feagai ai ma le paʻu o le tamaoaiga, na toe faʻatulagaina e Colku lona faʻatulagaina.
2020 pale fou fou i fefa'ataua'iga masani a le lalolagi, o se pa'u tele i fefa'ataua'iga i le lalolagi, o le amataga o le fa'amaufa'ailogaina a le atunu'u tulaga fa'atonutonu le fa'ailoga tu'usa'o e fa'ateteina ai le fa'aaliga tuusa'o tu'ufa'atasia le ki taofi, ma fa'atusalia e pisinisi eletise i fafo o fefa'ataua'iga i fafo fomu fou, mamanu fou. motusia le fefaʻatauaʻiga tuusao mo le faʻalavelave, i se tulaga faʻapitoa, faʻafaigofie le tulaga pagatia o pisinisi faʻaulufale mai ma faʻatau atu i fafo.
I le 2022, ua ulufale atu atunuu i se tulaga fou o le faʻasaʻoina o le faʻamaʻi. Ina ia feagai ma le aʻafiaga o le faʻamaʻi, o le toe amataina o galuega ma gaosiga ua avea ma upu masani mo pisinisi faʻaulufale mai ma fafo ma faʻatau atu i fafo. I le faaopoopo atu i le faamaʻi, o le le mautu o tulaga faaupufai i le lotoifale e mafua mai i le siʻitia o tau o mea mataʻutia, siʻitia o tau o felauaiga, poloka o oloa faaulufale mai i taulaga o loʻo i ai, ma le paʻu o tupe faʻatatau e mafua mai i le siʻitia o le tului o le US dollar. sa i ai se aafiaga i filifili fefaatauaiga faava o malo. E faʻafefea le pisinisi fefaʻatauaʻiga mai fafo i se tulaga faigata e talepe ai le taʻaloga, o le mea muamua lava e fai o le i ai lea o se malamalama manino ma le pulea i le atinaʻeina o pisinisi i fafo i le lumanaʻi, o lenei tusiga e taumafai i lo tatou atunuu pisinisi pisinisi i fafo o le atinaʻeina o le lumanaʻi. fai le au'ili'iliga papa'u.
I tausaga talu ai nei, o le faʻamaʻi COVID-19 ua suia ai tu ma aga masani a tagata faʻatau ma le taumafaina.
Ona o le fa'atapula'aina o fefa'ataua'iga fa'aleaganu'u i fafo, ua televave le atina'eina o fefa'ataua'iga fa'akomepiuta. Ona o le malosi o le atinaʻeina o upega tafaʻilagi. O le faʻataʻitaʻiga masani o fefaʻatauaʻiga i fafo o loʻo faʻatautaia le tele o mea fou.
I le 2022, na taulaʻi atu ai Colku i le teufaafaigaluegaina o fefaʻatauaiga i fafo Initaneti, suʻesuʻe ma faʻalauteleina avanoa pisinisi fou. I le taimi lava e tasi, Colku o loʻo faʻaauau pea i faiga i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu ma faʻalauiloa lona faʻailoga e ala i ala o fesoʻotaʻiga lautele ma luga ole laiga. E iai le matou fa'atulagaga fou mo a matou fuafuaga i le lumana'i.
O Colku o lo'o i ai le tele o 'ea malulu ma mea e paka ai ta'avale, loli, ta'avale tolauapi, RVS ma fale'ie. Pusa pusaaisa/maalili feaveai, loli, RVS ma nofoaga tolauapi.
O le tulituliloaina o oloa maualuga e faʻamalieina ai tagata faʻatau, faʻatau oloa faʻatau, ma faʻaleleia atili le siosiomaga o le siʻosiʻomaga, matou te manatua pea Colku ma agai i luma.


Taimi meli: Sep-24-2022
Tuu atu ia te Oe Feau