Leave Your Message
Initoneti Inuiry
WeChatvsvWechat
WhatsAppv96Whatsapp
6503fd0fqx

E mafai e le Colku's GC60 ona fa'afouina le fa'amalieina i fafo ma lana mamanu fou ma le le mafaatusalia fa'atinoga?

2024-04-30

I le atinaʻeina o pusaaisa pusaaisa, o sitaili eseese o pusaaisa taʻavale, pusaaisa faʻapipiʻiina, ma pusaaisa faʻaleleia ua faʻaleleia e aumaia ai faʻamatalaga fou i tagata faʻatau. I le maeʻa ai o le tele o tausaga o faʻalauiloa e le maketi ma manaʻoga o tagata faʻatau, o pusaaisa taʻavale masani ua atiaʻe le tele o pusaaisa feaveaʻi e faʻafetaui i faʻaaliga eseese. O a mea e manaʻomia e tagata faʻatau ona mafaufau pe a asiasia oloa pe a saili e tuʻuina atu i tagata faʻaoga manaʻoga faʻapitoa?

Metotia Fa'a'aisa i fafo: O pusaaisa tolauapi e masani ona fa'aogaina ai le fa'aaisa compressor po'o le fa'aogaina o tekinolosi fa'aaisa. O le pusaaisa compressor e talafeagai mo le fa'aoga i totonu o ta'avale po'o puna eletise tumau, ma e iai a'afiaga lelei; absorption refrigeration e talafeagai mo siosiomaga i fafo e aunoa ma le malosi, ma e mafai ona faaaoga kesi, kesi liquefied po o penisini e pei o le malosi. E taua foi le filifilia o se vaega o le vevela malulu mo pusaaisa i fafo i lalo o suiga o le vevela i fafo. O pusaaisa tolauapi e masani lava ona mana'omia le mafai ona fetu'una'i le vevela i le va o le itiiti ifo i le 20 tikeri i le fa'aopoopoina o le 10 tikeri e fa'aoga ai le teuina o mea'ai ma meainu e mana'omia ai le malulu ma'oti. mana'omia. Ole fa'aogaina ole malosi ole pusaaisa lelei i fafo e le tatau ona maualuga tele, a leai o le a fa'aumatia vave le paoa o le ta'avale ma le sapalai o le paoa feavea'i i fafo. Mafaufau i le malosi o le sapalai o le siosiomaga o tolauapiga, o le pusaaisa tolauapiga e tatau ona i ai le maualalo o le faʻaaogaina o le malosi e faʻalautele ai le taimi o le faʻaaogaina o le Baʻa poʻo le kesi. Talia: O pusaaisa tolauapi e masani lava ona mama ma feaveai, e faigofie ai ona feaveai ma fealuai. Malosi: Mafaufau i tulaga faigata o le siosiomaga i fafo, o se pusaaisa tolauapiga e tatau ona umi, susu, ma le pefu e puipuia ai masini ma mea faaeletonika i totonu. Galuega atamai: O nisi pusaaisa tolauapi maualuga pito i luga o loʻo i ai galuega faʻapitoa, e pei o le faʻaalia o le vevela, faʻatonutonuina o le vevela, faʻaogaina o le malosi, ma isi, e maua ai se poto masani faʻaoga.

WeChat screenshot_20240430174540.png

I le avea ai o se fale gaosi oloa e silia ma le 30 tausaga o le poto masani i totonu o le pusaaisa, o le kamupani colku e tusa ma le 60 laina oloa.Pu'aisa ta'avale laiti,pusaaisa tolauapiga,ea malulu feaveai,RV ea malulu. o malosiaga uma ia. O se tasi o le GC faasologa, le GC40 pusaaisa i fafo, ua faʻapipiʻiina i le 38L gafatia, 12v / 24v mana tuʻuina atu manaʻoga, faʻapipiʻi faʻapipiʻi maualuga, ma mea HIPS i totonu. Fa'aauupegaina i fa'amaufa'ailoga ma uili i le taimi e tasi, e mafai ona tu'uina atu fa'atinoga lelei pe i fafo po'o tolauapiga.


I le avea ai o se fale gaosi oloa ma se talaʻaga umi o le pusaaisa, ua tuuto atu Colku i le tuʻuina atu i tagata faʻatau ni fofo aupito sili ona lelei, fou i fafo ma faʻalauiloa pea le atinaʻe ma le alualu i luma o le alamanuia. O le fa'alauiloaina o le pusaaisa i fafo o le GC e mautinoa lava e aumaia ai se fa'aaisa fou i tagata fiafia i fafo ma avea ma paaga fa'atuatuaina mo i latou e su'esu'e le natura ma fiafia i le olaga i fafo.